Senaatti uudistaa hankinnasta maksuun -järjestelmänsä SoftCon kanssa

News - 10 Apr 2019 - ENG | FIN

Meillä on ilo kertoa, että Senaatti-kiinteistöt on valinnut SoftCon uudistamaan hankinnasta maksuun -järjestelmänsä.

SoftCo tarjoaa Senaatille kokonaisvaltaisen hankinnasta maksuun automaation, joka kattaa toimittajienhallinnan ja hankintojen tekemisen aina laskujen vastaanottoon, kohdistukseen, hyväksyntään ja maksuun saakka. Lisäksi Senaatti saa täydellisen näkyvyyden kulujenseurantaan kattavien raporttien ja dashboardien avulla. SoftCon SaaS -ratkaisu kattaa myös integroinnin Senaatin taloushallinnon perusjärjestelmään Microsoft Dynamics AX ERP:iin.

Senaatti-kiinteistöt on valtionhallinnon työympäristökumppani ja toimitila-asiantuntija ja he käsittelevät vuosittain noin 110 000 laskua. Senaatti huolehtii valtion kiinteistövarallisuudesta ja sen tehokkaasta käytöstä.

Senaatti-kiinteistöjen talousjohtaja Mikko Ahola kommentoi yhteistyötä näin:

”Meistä on hienoa uudistaa hankinnasta maksuun -järjestelmät SoftCon kanssa. Suomi on yksi maailman edistyksellisimmistä valtioista digitalisuuden kentällä ja meille on tärkeää varmistaa, että pysymme vauhdissa mukana. SoftCon tarjoamien tehokkaiden automaatioteknologioiden avulla varmistamme, että meidän hankinnasta maksuun -prosessimme ovat alan huipputasolla.”

 

SoftCon hankinnasta maksuun mahdollistaa organisaatioita automatisoimaan tärkeät taloushallinnon prosessit tehokkaammin ja nopeammin kuin koskaan aiemmin. SoftCon tarjoama palvelu on helppokäyttöinen, käytettävissä monilla eri laitteilla ja se on täysin integroitavissa organisaatioiden taloudenhallinta- ja toiminnanohjausjärjestelmiin.